Aperitief:
- Capuccino van Oesterzam
- Gerookte Paling – Erwt – Ricotta - Munt
- Krokante Eend – Zoete Aardappel
- Brandade van Schelvis – Haringkaviaar
Voorgerecht:
Kabeljauw – Gebrande Prei – Zeekraal – Beurre Blanc
Hoofdgerecht:
Filet van Hert – Butternut – Witloof – Cantharellen – Rode Biet
Dessert:
Profiteroles – Limoen – Caramel
Voorgerecht:
-Fijne Italiaanse vleeswaren
-Vitello Tonato
-Gravad Lax van Noorse Zalm
-Ceviche – Advocado - Tomatensalsa
-Tomaat – Mozzarella – Basilicum
-Ruccola – Kerstomaat – Parmezaan
-Caesar Salade - Croutons
-Ciabatta
Hoofdgerecht:
-Licht Gerookte Varkenshaas – Courgette – Butternut –
Rode Biet – Krieltjes – Portosaus
-Koolvis – Fijne Groentebrunoise – Witte Wijnsaus
Dessert:
-Limoencrème – Bretoense Boterkoekjes – Merengue –
Rood Fruit
Copyright @ All Rights Reserved